Bajina Bašta, Dub

Zdravstveni turizam

U ponudi:

Boravak 5 dana
15,000.00din
Vikend – Pun Pansion
5,950.00din
Pun pansion – 1 dan
3,560.00din
Prenoćište
2,370.00din
Sedmodnevni kurs
4,500.00din
Dvodnevni seminar
2,200.00din
Jednodnevno predavanje
1,200.00din

 

Izleti i obilasci:

  • Crkva brvnara u Dubu
  • Manastir Rača (XII)
  • Perućac, Mitrovac, Zaovine i Mokra Gora
  • Kadinjača, etno selo Sirogojno i Ponikve
  • Višegrad

Zdravstveni turizam postaje sve popularniji specifični oblik turizma u Srbiji. Kuća Zdravlja Srbija nudi zdravstevni turizam kao uslugu svim svojim klijentima. Mi smo tu da vam približimo prirodne lekove i fizičku aktivnost kao važne delove očuvanja zdravlja. Osnovu korišćenja zdravstvenog turizma čini korišćenje prirodnih lekova i naših paketa hrane za čišćenja organizma.  S obzirom na sve brži život ispunjen stresom, zagađenjem i lošom ishranom, zdravstveni turizam je sve značajniji za očuvanje vaših psihičkih i fizičkih sposobnosti. U našem lečilištu se nudi adekvatna ishrana za čišćenje vašeg organizma, isključenost od buke i stresa, daleko od zagađenog vazduha uz bogat društveni i duhovni program. Vaše zdravlje je na prvom mestu na našoj listi prioriteta! Zato, koristite usluge našeg zdravstvenog turizma za vaše zdravije i bolje sutra.

Zdravstvene usluge na visokom nivou

Osim stanovnika Srbije, zdravstveni turizam kod nas je sve popularniji i među strancima. Razlog za posetu i korišćenje naših zdravstvenih usluga jeste visoki nivo usluge uz dosta niske cene. Dodatni faktori koji doprinose sve većoj poseti našeg objekta i korišćenja naših usluga jeste potreba da se ljudi oslobode svakodnevnog stresa, nezdravo okruženje i nekvalitetan život i hrana.

Kuća Zdravlja Srbija vam nudi brojne turističko-zdravstvene pakete

Brinući o vašem zdravlju, Kuća Zdravlja Srbija vam nudi brojne turističko-zdravstvene pakete na najboljoj lokaciji. Odmor I čišćenje organizma od lose hrana I stresa je zagarantovan. Vaše je samo da se opustite I uživate u čarima prirode. Uz veoma pristupačne cene možete izabrati različite pakete, od prenoćišta, polu pansiona do punog pansiona koliko god dana da vam je potrebno. Naš zdravstevni paket, pored prenoćišta i čišćenja vašeg organizma nudi i razne izlete i obilaske. Vodimo vas u posetu Manastiru Rači, Višegradu, Mokroj Gori, etno selo Sirogojno, i još mnogo drugih destinacija gde možete uživati u tišini i prirodi, jednako brinući o svom zdravlju.

Paket hrane koji je uključen u naš zdravstveni program

Vidljivi rezultati poboljšanja zdravlja

Zdravstveni turizam je zaslužan za vidljive rezultate poboljšanja zdravlja. Svaki zdravstveni paket je osmišljen da ispuni vaša očekivanja. Zdravstveni tretmani, ishrana, dijagnoza čine zdravstveni program lično primenljiv za svakog ko se odluči da promeni život uz našu pomoć. Poboljšani i vidljivi rezultati zdravlja svakako će vam prijati i pogurati vas da nastavite da živite zdravije i u skaldu sa prirodom.

Naša Kuća zdravlja vam nudi usluge detoksikacije i čišćenja organizma I to sve u cilju poboljšanja balansa vašeg organizma. Uz naše programe vaše zdravlje je ponovo na prvom mestu prioriteta. Stoga, ne gubite vreme nego nas kontaktirajte i počnite da živite zdravije. Postanite odgovorniji prema svom telu, jer, u zdravom telu – zdrav i duh!

Boravak u prirodi će vam pomoći da izlečite vaš organizam od stresa i zagađenog načina života i loše ishrane

6,000.00dinPoruci paket hrane