Bajina Bašta, Dub

Snaga bilja

Trava,

Snaga bilja je tema za koju ste sigurno čuli i ranije. I to sa dobrim razlogom. Savremeni naučnici se sve više okreću počecima medicine – prirodi. Iako ovo nije bila stalna praksa i nešto čemu se težilo, nakon godina ispitivanja i naučnih radova, gotovo svi svetski stručnjaci se slažu da su prirodni preparati daleko bolji od sintetičkih. Što je i logično, zar ne? Prirodni preparati dobijeni iz bilja i drugih sredstava iz prirode ne samo da iznova i iznova dokazuju istinsku snagu bilja, već celu ovu priču dižu na viši nivo.

U čemu se ogleda snaga bilja?

Najjednostavniji odgovor je balans. Sve u čemu preterujemo se na kraju ispostavi kao loše. Isto važi i ako krenemo u suprotnom pravcu. Balans je ključ dobrog zdravlja i vitalnosti, kao i svega ostalog u životu. Upravo zbog ovog faktora je upotreba biljnih preparata kao što su tinkture uvek bolje rešenje od okretanja sintetičkim lekovima i suplementima. Priroda nam je dala odgovor na sva pitanja i lekove za sve bolesti – samo ih treba naći.

Snaga bilja u saksiji.
Snaga bilja se ogleda u svemu što nas okružuje.

Prirodni preparati su pravi izbor

Okretanjem prirodi, ne samo da ćemo zaobići neželjena dejstva neispitanih materija (kojih svakako ima u sintetičkim preparatima) već ćemo i omogućiti našem telu produženu vitalnost. Kako? Snaga bilja se može iskoristiti na bezbroj načina. Direktno ili indirektno. Bilo da govorimo o preparatima za jačanje imuniteta i detoksikaciju, biljnim tinkturama ili drugim serumima i ekstraktima.

Neželjena dejstva?

Neželjena dejstva su uvek moguća i neprijatna. Medjutim, kada se opredelimo za prirodne preparate, veliki broj njih možemo izbeći. I to sa lakoćom. Snaga bilja je ogromna, ali kao što smo ranije već napomenuli – bilje može imati blagotvorno dejstvo na naše zdravlje. Sa akcentom na blago. Ukoliko se pridržavamo uputstava – neće biti nikakvih problema. Kako se to razlikuje od veštačkih sredstava? Odgovor je vrlo jednostavan. Kod veštačkih preparata dejstvo je pojačano radi ubrzavanja samog efekta. Samim tim raste i rizik za nastanak nekih od neželjenih dejstava. A ona ne samo da mogu poremetiti Vaš biološki sat, usporiti metabolizam i poremetiti ciklus sna – efekti zapravo mogu ostaviti i trajne posledice. A to svi želimo da izbegnemo. Zar ne?

Jela.
Biljke su naši najbolji saveznici!

 Dejstvo bilja na naše zdravlje

Je više nego pozitivno. I dugotrajno. Snaga bilja se odlikuje blagim, ali dugotrajnim dejstvom na naše zdravlje. Korišćenjem pravih preparata ne samo da ćemo uspeti da vratimo naš bioritam u njegovo početno stanje, već ćemo regulisati i mnoge druge fiziološke procese. Jedan od pozitivnih efekata koje bilje može imati na nas je ubrzavalje metabolizma, prevencija mnogih bolesti, infekcija i zdravstvenih problema. Takodje, možemo rešiti i problem loše koncentracije, smanjiti nivo stresa, poboljšati kvalitet kose i noktiju. Lista pozitivnih efekata koje bilje može imati na nas je beskonačna. Zato, ne čekajte više i okrenite se zdravom načinu života!

22 октобра, 2018

6,000.00dinPoruci paket hrane