Bajina Bašta, Dub

Oslobodite se celulita i toksina: Suvo četkanje kože

Želite da se oslobodite nakupljenih toksina? Želite da vaša koža ponovo zablista bez celulita? Toliko je različitih načina da to učinite, od držanja posta, koriščenje paketa za čišćenje organizma, raznih dijeta, ali zaboravljamo da je moguće oslobiditi se nagomilanih toksina preko kože. Koža je naš najveći organ i zaista je potrebno da vodite računa o njoj svakog dana ako želite da imate što duže lepšu, elastičniju I bez celulita kožu. Ako budete redovno i pravilno negovali vašu kožu ona će vam biti zahvalna te ćete rezultate uočiti veoma brzo. Iako nepravedno zapostavljena, tehinka suvo četkanje kože se vraća na velika vrata! Njena primena je jednostavna a rezultati su brzo vidljivi!

Šta je suvo četkanje kože?

Ova jednostavna tehnika je čišćenje kože određenom tehnikom sa suvom četkom. Suvo četkanje kože je naprirodniji način pilinga kože. Korišćenjem četke za čišćenje kože uklanjate mrtve ćelije kože. Redovnih četkanjem vaša koža će biti nežnija i mekša. Suvo četkanje kože možete sprovoditi svuda po telu, nogama, rukama, leđima i licu takođe. Ovo nije samo piling, suvo četkanje kože je i više od toga. Ova tehnika takođe pomaže koži da se oslobodi toksina i viška minerala, pomaže u limfnoj drenaži. Limfna drenaža je jako važna za detoksikaciju organizma. Osim drenaže, suvo četkanje pospešuje cirkulaciju i samim tim vam vraća energiju.

Neka vam koža zablista uz tretman suvo četkanje kože!

Prednosti suvog četkanja kože

·        Limfna drenaža

·        Piling

·        Bolja cirkulacija

·        Oslobađanje od toksina

·        Eliminacija celulita

·        Bolji tonus mišića

·        Bolja probava

·        Jačanje imuniteta

·        Sprečavanje prevremenog starenja

Pribor za suvo četkanje

Da biste započeli tretman suvog četkanja kože, morate da nabavite četku od prirodne dlake. Četka ne sme da bude previše mekana i mora da bude prirodna. Sintetičke dlake su previše oštre i mogu da vam oštete kožu. Takođe, četka treba da ima dugačku dršku.

Kada, kako i koliko raditi suvo četkanje?

Ovaj tretman je najbolje raditi ujutro. Počnite od stopa, preko nogu, ruku pa preko ramena I leđa. Ramena I leđa uvek četkajte odozgo prema dole. Četkajte od nogu ka srcu. Uvek se četkajte polako i sporo, pogotovo u početku dok ne naučite pravilno četkanje. Suvo četklanje kože radite svakog jutra po 15min. Ako se osećate lose, povećajte na 2 puta dnevno.

Ako hoćete da četkate lice, treba vam druga četka -manja, mekša i nežnija. Vaše pore više neće biti velike, koža će biti sjajnija i elastičnija.

Lice
I vaše lice možete četkati za bolji i sjajniji izgled vaše kože.

Kada se vide prvi rezultati?

Rezultati nisu vidljivi sutradan ali ako se redovno četkate bićete zadovoljni rezultatima posle 3 meseca. Osim toga vaš trud će se isplatiti i rezultati će biti dugotrajni. Nakon četkanja se istuširajte i to najbolje vruće-hladno tuširanje. Po pet sekundi držite vruću pa hladnu vodu. Ovaj vid tuširanja će vam takođe pomoći u izlučivanju toksina i stimulaciji cirkulacije krvi.

Kako održavati higijenu četke?

Vrlo je važnu da vašu četku redovno održavate i čistite. Perite je sapunom ostavljajte je na suvo mesto da se osuši. Takođe, možete koristiti eterična ulja poput lavande jer ona će delovati na vas relaksirajuće a i neutralisaće bakterije.

Pošnite sa četkanjem danas i vaša koža će vam biti zahvalna!

Sa ovom tehnikom vaša koža će biti blistavija, bez celulita, i toksina. Takođe, ubrzaćete cirkulaciju i poboljšati limfnu drenažu. Osim toga imaćete više energije svakog dana. Zato, uživajte u ovoj tehnici i probajte suvo četkanje kože ovog jutra!

 

15 октобра, 2018

6,000.00dinPoruci paket hrane