Bajina Bašta, Dub

Najpoznatije tinkture

Biljke

Tinkture su nam poznate od davnih vremena. Medjutim, čak i najpoznatije tinkture gotovo da su izašle iz upotrebe u jednom periodu. U periodu masovne proizvodnje veštačkih lekova, suplemenata i drugih dodataka ishrani. S druge strane, poznati svetski naučnici, i sve veći broj njih, počinju da se slažu oko jedne stvari. Da se treba ponovo okrenuti prirodi i njenim blagodatima. Iako možda deluje pomalo čudno, nakon velikog napretka u medicini i farmaciji, ako malo bolje razmislimo – ovo je potpuno logično. I upravo zbog toga je bitno upoznati se sa biljnim tikturama i njihovim pozitivnim dejstvom na ljudsko zdravlje. 

Zašto tinkture?

Postoji niz odgovora na ovo pitanje. Jedan od njih je i da su potpuno prirodne. Drugi – gotovo i da nemaju neželjena dejstva. Treći – čak i najpoznatije tinkture su i više nego pristupačne. Kada saberemo sve ovo, možemo da dodjemo samo do jednog zaključka – tinkture nisu samo trend, već neophodan deo naših života. Svi se brinemo o svom zdravlju, na ovaj ili onaj nač

Lekovi.
Za razliku od lekova, najpoznatije tinkture gotovo i da nemaju neželjena dejstva.

in. Manje ili više. Medjutim, briga o zdravlju može biti dosta olakšana upotrebom samo par kapi tinkture dnevno. Postoji niz različitih preparata ovog tipa i ukoliko ste spremni da poboljšate svoje zdravlje i produžite vitalnost – možete nabaviti svoju već danas!

Šta su tinkture?

Biljnje tinkture su zapravo ekstrakti biljnih tvorevina. Onih najboljih. U svakoj tinkturi se pored fitohemikalija mogu naći i biljne smole, steroidi, vitamini, minerali, esencijalna ulja. Zapravo, sam sastav tinkture zavisi od toga koju odaberete za Vas.

Najpoznatije tinkture

U narednim pausima ćemo Vam predstaviti najpoznatije tinkture, njihovo dejstvo i razloge zbog kojih je neka od njih možda pravi izbor za Vas!

Tinktura za cirkulaciju

Jasno, ova biljna tinktura poboljšava cirkulaciju i pomaže kod problema vezanih za srčane bolesti. Glavni sastojak ove tinkture je druga najljuća paprika na svetu – Trinidad moruga scorpion. A to može značiti samo jednu stvar – ukoliko tragate za preparatom koja će Vam pomoći da poboljšate protok krvi kroz organizam – tinktura za cirkulaciju je pravi izbor za Vas!

Tinktura za imunitet

Sastojci ovog lekovitog tonika su beli luk (A. sativum), crni luk (A. cepa), đumbir (Z. officinale), ren (A. rusticana) i ljuta aleva paprika (C.annuum). I pri prvom pogledu – odmah Vam može postati jasno zašto ova tinktura ima toliko jako dejstvo kada govorimo o jačanju imuniteta ili pak borbi sa virusima. Tinktura za imunitet se može koristiti i kao preventiva i kao lek kada do bolesti već dodje. 

Najpoznatije tinkture.
Tinkture su više nego delotvorne!

Šveden biter

Kada govorimo o najpoznatijim tinkturama, definitivno moramo pomenuti i šveden biter. Ova tinktura ne samo da je poznata u celom svetu kao lek za mnoge bolesti, već je i bezbroj puta do sada dokazano pomogla mnogima da se oslobode raznih tegoba. Neki od ljudi koji koriste ovu tinkturu čak tvrde da može izlečiti i neke od navodno neizlečivih bolesti. Probajte! Ovaj tonik je svakako naša preporuka, a ukoliko isprebate njegova lekovita svojstva – i Vi ćete je preporučiti Vašim prijateljima!

6,000.00dinPoruci paket hrane